5. mart 2024 10:01

Bajern čeka Lacio, PSŽ gostuje Real Sosijedadu u revanš duelima osmine finala Lige šampiona

Izvor: TANJUG

podeli vest

Bajern čeka Lacio, PSŽ gostuje Real Sosijedadu u revanš duelima osmine finala Lige šampiona

Foto: AP Photo/Matthias Schrader

MINHEN - Fudbaleri Bajerna dočekaće večeras od 21 sat u Minhenu ekipu Lacija u revanš meču osmine finala Lige šampiona.

Fudbaleri Lacija su u prvom meču, koji je odigran 14. februara u Rimu, pobedili Bajern rezultatom 1:0.

Bajern je u međuvremenu odigrao tri meča u Bundesligi, a zabeležio je po jednu pobedu, remi i poraz. Klub iz Minhena se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli Bundeslige sa 10 bodova manje od prvoplasiranog Bajera iz Leverkuzena.

Fudbaleri Lacija su posle pobede nad Bajernom u osmini finala LŠ odigrali četiri meča u Seriji A, a ostvarili su samo jednu pobedu uz čak tri poraza. Lacio se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli italijanskog prvenstva sa 40 bodova.

Fudbaleri Real Sosijedada igraće večeras od 21 čas u San Sebastijanu sa ekipom Pari Sen Žermena u revanš meču osmine finala LŠ. PSŽ je u prvom meču, koji je odigran 14. februara, na svom terenu slavio rezultatom 2:0.

Real Sosijedad se nalazi na sedmom mestu na tabeli La Lige sa 40 bodova. Klub iz San Sebastijana je na poslednja četiri meča u svim takmičenjima zabeležio jedan remi uz tri poraza.

PSŽ je prvi na tabeli francuskog prvenstva sa 55 bodova, a na poslednja tri duela u domaćem prvenstvu klub iz Pariza je ostvario jednu pobedu uz dva nerešena rezultata.

Šampion Francuske će na utakmici u Španiji igrati bez Milana Škrinjara, Markinjosa, Lavina Kurzave, Danila Pereire i Presnela Kimpembea.