2. april 2024 11:33

Duljaj: Voždovac je uvek nezgodan rival na svom terenu, ali cilj su tri boda

Izvor: TANJUG

podeli vest

Duljaj: Voždovac je uvek nezgodan rival na svom terenu, ali cilj su tri boda

Foto: Tanjug video

BEOGRAD - Očekujem težak meč, oni su mnoge utakmice odigrali na visokom nivou, posebno su nezgodni na domaćem terenu, a činjenica da nemaju pobedu u drugom delu nas dodatno tera na oprez, rekao je trener fudbalera Partizan Igor Duljaj uoči gostovanja Voždovcu u 28. kolu Superlige.

Utakmica između Voždovca i Partizana igra se sutra od 16.55 sati.

"Nemaju šta da izgube, igra se na veštačkoj travi, drugačije su okolnosti. Iza nas je teška utakmica sa Spartakom, sada smo skoncentrisani samo na Voždovac. Imamo cilj, a to su tri boda", istakao je Duljaj na konferenciji za medije.

On je dodao da i dalje ne može da računa na Mateusa Saldanju, dok će tokom dana videti u kakvom su stanju Bibras Natho i Gajas Zahid, koji nisu trenirali dva dana.

"U stalnoj sam vezi sa Saldanjom, šalje mi izveštaj procedure i šta radi na terenu. Ono što mi je poslednji put rekao je da će se vratiti sredinom ovog meseca, što je brzo s obzirom na težinu povrede. Videćemo kada će se uključiti u trenažni proces. On radi 10 sati dnevno, to je dokaz koliko ulaže u sebe i kolika mu je želja", poručio je Duljaj.