10. februar 2024 13:07

KK Crvena zvezda identifikovao učesnike incidenta i zabranio im dolazak na utakmice

Izvor: TANJUG

podeli vest

KK Crvena zvezda identifikovao učesnike incidenta i zabranio im dolazak na utakmice

Foto: Shutterstock.com/TPG85, ilustracija

BEOGRAD - Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da je identifikovao učesnike incidenata koji su se desili po okončanju meča protiv Žalgirisa i zabranio im dolazak na utakmice i oduzeo im sezonske ulaznice.

"KK Crvena zvezda je tokom noći, po hitnom postupku identifikovao više osoba koje su u toku, i po završetku utakmice protiv Žalgirisa, bacila predmete na teren, i u pravcu sudija ovog meča, oštetili tunel i pokušali da naruše fizički integritet pojedinih aktera ove utakmice".

Zvezda dalje sa žaljenjem konstatuje da su bez obzira na sva dešavanja tokom utakmice, incidenti na kraju bacili senku na sve napore kluba da organizuje utakmicu bez incidenata.

"Klub je u kontaktu sa nadležnim organima koji će nakon što budu prikupljeni svi neophodnu podaci i budu identifikovana sva lica, reagovati u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima dok će klub u skladu sa internim pravilima tim licima oduzeti sezonske karte i zabraniti ulaz na utakmice u organizaciji kluba", stoji u klupskom saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu.