21. april 2023 19:57

Lajović: Đoković je heroj našeg naroda i pobediti takvog igrača je nešto posebno

Izvor: TANJUG

podeli vest

Lajović: Đoković je heroj našeg naroda i pobediti takvog igrača je nešto posebno

Foto: AP Photo/Marta Lavandier

BANJALUKA - Srpski teniser Dušan Lajović je posle eliminacije Novaka Đokovića u četvrtfinalu Srpska opena rekao pred TV kamerama da je "Nole heroj našeg naroda i da je pobediti takvog igrača nešto posebno".

"Preplavljen sam emocijama, ovo je najveća pobeda u mojoj karijeri, emocija je previše protiv Noleta koji je heroj našeg naroda i pobediti takvog igrača je nešto posebno. Imao je problem sa prvim servisom i laktom", rekao je Lajović posle plasmana u polufinale.

"Hvala pre svega i vama i publici i čak sam ja u jednom trenutku pevao "Nole, Nole" i onda sam shvatio da igram protiv njega. Mislim da je današnji meč sa moje strane izvandredan, a s njegove ne baš i mučio se na šljaci i iskoristio sam greške da pobedim igrača njegovog kalibra. Najteža stvar za mene, bio sam na granici, ali sam uspeo da pobedim u ovakvoj završnici. Bila je ona brejk lopta kada sam napravio taktičku grešku... Mislio sam da ćemo ući u treći set. Nisam ovo očekivao, igrao sam jako dobro u odlučujućim momentima", zaključio je Lajović.