1. februar 2023 13:57

Milan Đurić: Proslavljamo 275. rođendan grada sa prijateljima

Izvor: TANJUG

podeli vest

Milan Đurić: Proslavljamo 275. rođendan grada sa prijateljima

Foto: Tanjug video

Novi Sad - Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić bio je domaćin prijema u Gradskoj kući delegacijama pobratimskih i prijateljskih gradova, kojima je zahvalio na dugogodišnjoj saradnji i istakao da će Novi Sad uvek podržavati svoje partnere u aktivnostima i programima.

"Mi smo kao što znate bili u godini u kojoj smo proslavljali Evropsku prestonicu kulture i podigli smo je na viši nivo na kom nažalost nije bila. Svima vama koji budete odlučili da se kandidujete znajte da ćete nas uvek imati za partnere i da ćemo biti vaša vodilja", rekao je Đurić.

 

Dodao je da Grad želi da nastavi održavanje dobrih odnosa u svim sferama, od kulture, umetnosti, privrede, omladine i sporta.

"Ne želimo da to ne budu samo neka slova na sporazumima koje smo potpisali, već želimo da se osećate dobrodošlo u Novom Sadu i da se viđamo dugi niz godina", zaključio je Đurić.

Ove godine Grad su povodom proslave rođendana posetile brojne delegacije, između ostalih i predstavnici Budve, Pečuja, Gomelja, Banjaluke, Sarajeva i drugih.