26. maj 2023 12:40

Grupe građana iz više gradova poslale poruku podrške uoči skupa "Srbija nade"

Izvor: TANJUG

podeli vest

Grupe građana iz više gradova poslale poruku podrške uoči skupa "Srbija nade"

Foto: MINISTARSTVO ODBRANE/GORAN STANKOVIĆ

BEOGRAD - Grupe građana iz više gradova Srbije poslale su poruku podrške tokom puta do Beograda gde će prisustvovati skupu "Srbija nade" koji je planiran da se održi večeras na platou ispred Doma Narodne skupštine Srbije.

Grupa građana iz Niša, objavila je fotografiju na kojoj se vidi kako su, obučeni u majice sa likom predsednika Srbije, razvili su transparent sa natpisom "Uvek uz Vučića".

U video porukama, predstavnici grupa građana iz Leskovca, poručili su da su u Beograd krenuli kako bi podržali Srbiju i predsednika Vučića.

Video poruku podrške je objavila i grupa građana iz Trgovišta koja je organizovano u više od deset autobusa krenula ka Beogradu.

Podršku Vučiću u video porukama objavili su i građani Bujanovca i Lebana, Babušnice, Preševa, Grdelice.

"Babušnica je krenula da podrži našu državu našu Srbiju i predsednika Vučića", navela je predstavnica grupe građana iz Babušnice u video poruci koju je objavila iz autobusa na putu ka Beogradu.

Predstavnica grupe građana Negotina uoči puta objavila je video poruku u kojoj je navela da ka Beogradu kreću kako bi svi zajedno ujedinjeni podrže napredak Srbije.

"Dolazimo na skup "Srbija nade" da se zajedno borimo za Srbiju budućnosti", navela je predstavnica grupe iz opštine Kladovo u video poruci objavljenoj iz autobusa na putu ka prestonici Srbije.

Poruku podrške Vučiću objavile su i grupe građana iz Prokuplja.

"Prokuplje kreće da podrži predsednika Vučića i državu Srbiju. Idemo na skup "Srbija nade". Vidite i sami koliko je ljudi iza mene koji žele da podrže ovaj veličanstveni događaj", naveo je predstavnik grupe iz Prokuplja u video poruci.

Grupa građana iz Zaječara u video poruci objavila je da je krenula ka Beogradu kako bi podržala Srbiju i predsednika Vučića.

Podršku predsedniku Vučiću poslala je i grupa građana iz Bora uoči puta ka Beogradu.

"Bor je uz Vučića, uz Srbiju. Za pristojnu Srbiju i njen dalji razvoj", navela je jedna od predstavnica grupe građana iz Bora u video poruci.

Poruku podrške poslala je i grupa građana iz opštine Blace u kojoj su naveli da ka Beogradu kreću u "nikad većem broju" kako bi učestvovali na skupu "Srbija nade".

"Kuršumlija kreće kako dala podršku Srbiji i Aleksandru Vučiću", poručio je predstavnik grupe građana iz tog grada u video poruci iz autobusa na putu ka Beogradu.