17. jun 2023 10:29

Objavljene fotografije koje demantuju tvrdnje Svečlje o uhapšenom Nemanji Vlaškoviću

Izvor: TANJUG

podeli vest

Objavljene fotografije koje demantuju tvrdnje Svečlje o uhapšenom Nemanji Vlaškoviću

Foto: Tanjug/video

PRIŠTINA - Meštani Leposavića na društvenim mrežama danas su masovno podelili fotografiju na kojoj se vidi kako njihov sugrađanin Nemanja Vlašković, koga su kosovski policajci uhapsili zbog optužbi za napad na novinare i na kojoj se vidi da on nije osoba koju je ministar unutrašnjih poslova u vladi Prištine Dželjaj Svečlja zaokružio na fotografiji koju je objavio kada je podelio informaciju o hapšenju, javlja Tanjugov dopsinik.

Kako se navodi, na fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, vidi se kako Vlašković stoji u masi, i da se nalazi nekoliko metara iza osobe koja nosi kapuljaču i koju je Svečlja zaokružio i za koju je naveo da je reč o Vlaškoviću.

Dodaje se da uz fotografiju koju dele meštani Leposavića, oni dele poruku koja glasi: ''Nije kriv''.

Kosovska policija je juče na Fejsbuku saopštila da je uhapsila Srbina osumnjičenog da je 29. maja u Leposaviću napao novinare više medija.

Svečlja je na svom nalogu na Tviteru poručio da će se ''Nemanja Vlašković suočiti sa pravdom za napade na novinare" i objavio njegovu fotografiju, i uz nju još jednu na kojoj se vidi maskirana osoba u masi, koju je Svećlja zaokružio, sugerišući da je to Vlašković.

U saopštenju policije se dodaje da njihovi pripadnici "ostaju posvećeni realizaciji svojih zakonskih i ustavnih obaveza, održavanju reda i javne bezbednosti, vladavini zakona i privođenju pravdi osumnjičenih za kršenje zakona i reda".