8. decembar 2023 12:11

Preminuo mladić koga je majka polila benzinom i zapalila

Izvor: TANJUG

podeli vest

Preminuo mladić koga je majka polila benzinom i zapalila

Foto: Tanjug video

NOVI SAD - Od posledica teških povreda u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu jutros je preminuo A. T. (26) iz Srpske Crnje, koga je majka polila benzinom i zapalila, prenosi RTS.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kikindi, uhapsili su 2. decembra S. M. (44) iz okoline Nove Crnje, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici.

Ona se sumnjiči da je 1. decembra, oko 19 časova, u porodičnoj kući u Srpskoj Crnji, posle svađe, polila svog 26-godišnjeg sina zapaljivom tečnošću, nakon čega se, iz za sada neutvrđenih razloga, odeća na mladiću zapalila, saopštila je 2. decembra PU Zrenjanin.

Mladić je sa opekotinama opasnim po život hitno prebačen na Kliniku za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola Kliničkog centra Vojvodine, gde je posle sedam dana podlegao povredama.

Majci S. M. određen je pritvor do 30 dana, a s obzirom na to da je nakon učinjenog dela nastupila smrt, predmet će verovatno biti prenet sa Osnovnog javnog tužilaštva u Kikindi na Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu, navodi RTS.

S. M. (44), koja izdržava kaznu kućnog zatvora uz elektronski nadzor, polila je i zapalila benzinom sina koji joj je 1. decembra došao u posetu.