29. septembar 2023 16:31

Predsednik Vučić obišao Kulu Beograd sa šeikom Al Nahjanom i Orbanom

Izvor: TANJUG

podeli vest

Predsednik Vučić obišao Kulu Beograd sa šeikom Al Nahjanom i Orbanom

Foto: TANJUG/STRAHINJA AĆIMOVIĆ

BEOGRAD - Ponosan sam na Kulu Beograd i Beograd na vodi, koja nije samo još jedan simbol Beograda, već ostvarenje našeg velikog i smelog sna i vizije, istakao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Instagram nalogu budućnostsrbijeav.

On je obišao Kulu Beograd sa princem prestolonaslednikom Abu Dabija šeikom Kaledom bin Mohamedom bin Zajedom Al Nahjanom i predsednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbanom.

"Ovo je i mesto sa kojeg prijateljima šeiku Kaledu bin Mohamedu bin Zajedu Al Nahjanu i Viktoru Orbanu govorim o danu kada sam sa šeikom Mohamedom bin Zajedom po prvi put razgovarao o tome kako vidim budućnost našeg glavnog grada i Srbije i kada sam sa mnogo entuzijazma poželeo da se i Beograd svrsta u red grandioznih svetskih prestonica", istakao je Vučić.

Obilazak Kule Beograd je i prilika za još jedan razgovor sa šeikom Kaledom i Viktorom Orbanom o novim projektima i planovima, još većim i ambicioznijim, jer Srbija ne želi da čeka svoju budućnost, već da je užurbano gradi, istakao je on.