11. novembar 2023 16:08

Vesić i Tomašević sa članovima SNS u Apatinu: Na izborima biramo za i protiv Srbije

Izvor: TANJUG

podeli vest

Vesić i Tomašević sa članovima SNS u Apatinu: Na izborima biramo za i protiv Srbije

Foto: Tanjug video

APATIN - Član Predsedništva SNS Goran Vesić poručio je da je 17. decembra glas za listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" glas za Srbiju i za politiku nastavka razvoja zemlje.

"Pred nama su odlučujući izbori, 17. decembra. Važni jer se na njima ne glasa za političke stranke, nego za i protiv Srbije. Na izborima podržavajući listu 'Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da čeka' glasamo za Srbiju", poručio je Vesić u razgovoru sa članovima i simpatizerima SNS u Junaković banji, kod Apatina.

Kako je rekao, dok se u drugim zemljama glasa uzmeđu različitih političkih opcija, u našoj zemlji se bira da li će Srbija biti slobodna i nezavisna, da li će nastaviti da se razvija, privlači investicije, otvara radna mesta... ili ćemo se vratiti u prošlost kada nismo bili nezavisni i kad se zemlja nije razvijala, navodi se u stranačkom saopštenju.

"To je izbor 17. decembra. Jedan glas može da odluči. Ako na izborima naša lista ne dobije ubedljivu većinu, udružiće se svi protiv nas, a ako se to desi, ništa od projekata neće biti nastavljeno. Aleksandar Vučić nudi nastavak razvoja Srbije", poručio je Vesić.

Naveo je da upravo svi koji žive u Apatinu, Somboru, Kuli, Vrbasu najbolje vide kako se Srbija razvija, najavljujući izgradnju brze saobraćajnice od Bačkog brega do Srpske Crnje.

"Svaki put, pruga, znači nove investicije, radna mesta i bolji životni standard. Naša politika su putevi, pruge, radna mesta, razvoj i čuvanje nezavisnosti Srbije", poručio je Vesić.

Košarkaška legenda Dejan Tomašević pozvao je sve da na izborima 17. decembra glasaju za listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

"Da dobro povedemo računa koji ćemo broj zaokružiti 17. decembra, jer put kojim je krenuo Aleksandar Vučić, ljudi poput Gorana Vesića i svi mi, ne sme da se prekine. Tako da 17. decembra - olovke u ruke, Srbija ne sme da stane", poručio je Tomašević.