29. novembar 2023 21:17

Orlić u Paraćinu: U vreme pljačke i propadanja – ne vraćamo se!

Izvor: TANJUG

podeli vest

Orlić u Paraćinu: U vreme pljačke i propadanja – ne vraćamo se!

Foto: TANJUG/SNS

PARAĆIN - Član Predsedništva Srpske napredne stranke i kandidat sa liste „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“ Vladimir Orlić pozvao je danas sve da 17. decembra izađu na izbore i daju glas za opstanak Srbije i njenu još bolju budućnost.

„Samo lista na kojoj se nalazi ime našeg predsednika jeste ona koja će nam državu sačuvati. Svaka druga znači povratak u ono vreme kada smo u stotinama hiljada brojali ugašena i izgubljena radna mesta, a u stotinama miliona novac koji je završavao u džepovima secikesa i lopova“, rekao je Orlić tokom posete Opštinskom odboru Srpske napredne stranke u Paraćinu, gde ga je dočekao veliki broj građana, članova i aktivista SNS.

On je poručio da se "u tu i takvu prošlost ne vraćamo", ističe se u saopštenju Srpske napredne stranke.

"To je naša poruka njima, jer svoju zemlju volimo i ne damo da nam je ponovo uništavaju. Ta će poruka najglasnija biti 17. decembra, saopštena kroz pobedu liste 'Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane' – tako snažnu, tako ubedljivu, da je svi odlično čuju i razumeju", naveo je Orlić.

On je istakao da posle decenija propadanja imamo nezavisnu i slobodnu državu, koja se, kako je naveo, snažno bori za sebe i pravi rezultate.

„Posle decenija tavorenja i propadanja, uništavanja od strane najgorih, čerupanja od strane nezasitih, danas imamo državu koja je slobodna, nezavisna i ponosna, koja je svoju glavu podigla, rešila da se snažno bori za sebe i svoje, da pravi rezultate i konačno pobeđuje“, zaključio je Orlić.