12. decembar 2023 14:25

Kisić i Vidović posetile desetočlanu porodicu Vulović iz Ripnja

Izvor: TANJUG

podeli vest

Kisić i Vidović posetile desetočlanu porodicu Vulović iz Ripnja

Foto: SNS

BEOGRAD - Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Darija Kisić i kandidatkinja sa liste "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane" Vesna Vidović, posetile su desetočlanu porodicu Vulović iz Ripnja.

"Dečija graja, osmesi, ali pre svega ljubav i sloga krasi porodicu Vulović iz Ripnja koju sam imala čast da upoznam. Osmoro braće i sestara su ukras, bogatstvo i ponos, ne samo ove porodice, već i cele Srbije. I to je ono što SNS želi, da još više ojača i podrži, jer su jake i sigurne porodice, porodice sa više dece, oslonac naše Srbije", poručila je Kisić.

Istakla je da sve što je urađeno, kilometri puteva, nove investicije i radna mesta, nove škole i vrtići i sve ono što je u planu da se uradi - radi se i gradi zbog dece, navodi se u saopštenju SNS.

"Jer deca su naša budućnost. I zbog te bolje i naprednije budućnosti, 17. decembra izbor je jasan, a to je lista Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane, Srbija ne sme da stane!“, poručila je Kisić.

"Pokazali smo da brinemo o svim građanima nizom mera koje smo preduzeli, kao što su isplata novčane pomoći deci i mladima, roditeljima sa više dece, najstarijim sugrađanima, ali i time što stvaramo slobodnu, uspešnu i modernu Srbiju u kojoj naši najmlađi imaju sigurnu budućnost", rekla je Vidović.

Poručila je da je 17. decembra izbor jasan i da je to lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", jer se radilo mnogo i ne sme da se stane, jer ima još dosta toga da se uradi.