18. mart 2024 13:13

Srpska Lista: Policija da privede i ispita Radoicu Radomirovića zbog paljenja automobila

Izvor: TANJUG

podeli vest

Srpska Lista: Policija da privede i ispita Radoicu Radomirovića zbog paljenja automobila

Foto: Srpska lista

KOSOVSKA MITROVICA - Srpska lista saopštila je danas da se zamenik ministra za lokalne zajednice i povratak privremenih prištinskih institucija Radoica Radomirović umesto da se bavi povratkom raseljenih, predstavlja kao iskusni piroman koji zna kako treba zapaliti automobil.

U saopštenju se navodi da Radomirović, koji je iz Leposavića i koji se često sreće sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem i koga Kurti predstavlja kao svog saradnika detaljno objašnjava u audio snimku kako se podmeće požar i pale automobili i to svega par dana nakon što su zapaljena dva automobila uglednih i časnih stanovnika opštine Leposavić.

"Ono što posebno zabrinjava i što zahteva hitnu reakciju nadležnih organa jeste podatak da po fotografijama zapaljenih automobila, izgleda da je požar podmetnut tj. modus operandi baš onakav kako se čuje na audio snimku. Verujemo da će ovaj audio snimak biti dovoljan da policija i nadležni organi privedu Radomirovića i ispitaju njegovu eventualnu umešanost u ova nedela, koja izazivaju uznemirenje građana", navodi se u saopštenju.

Ističe se da to nije prva afera čiji je glavni akter Radomirović, i da zabrinjava reakcija običnih građana Leposavića imajući u vidu revolt građana Leposavića i bes koji imaju zbog njegovih nedela.