Zbog proslave Dana policije izmene u saobraćaju

Zbog proslave Dana policije - parade i defilea pripadnika MUP-a i njihovih vozila - koja će danas biti održana ispred Doma Narodne skupštine na Trgu Nikole Pašića, od sinoć u 18:00, pa sve do danas u 15:00 biće zatvoren veliki deo centra Beograda.

27 Maj 2018 09:04

BEOGRAD - Zbog proslave Dana policije - parade i defilea pripadnika MUP-a i njihovih vozila - koja će danas biti održana ispred Doma Narodne skupštine na Trgu Nikole Pašića, od sinoć u 18:00, pa sve do danas u 15:00 biće zatvoren veliki deo centra Beograda.

Saobraćaj je obustavljen u ulicama zone okupljanja: Trg Nikole Pašića, na delu od Terazija do Kneza Miloša, Dečanska, na delu od Terazijskog tunela do Trga Nikole Pašića, Bulevar kralja Aleksandra, na delu od Kneza Miloša do Beogradske (u oba smera) i od Ruzveltove do Beogradske (samo desna kolovozna traka), Beogradska, na delu od Ilije Garašanina do Bulevara kralja Aleksandra, Kneza Miloša, na delu od Takovske do Nemanjine (u oba smera), Takovska, na delu od Ulice 27. marta do Kneza Miloša (u oba smera) i Kralja Milana, na delu od Terazija do Trga Slavija (u oba smera).


Danas obelezavanje Dana MUP-a i Dana policije

Centralna manifestacija povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije biće održana danas u podne ispred Doma Narodne skupštine Republike Srbije na Trgu Nikole Pašića.

Manifestaciji će prisustvovati i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić, a iz kabineta predsednika Republike Srpske najavljeno je i prisustvo Milorada Dodika.


Foto Tanjug

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane