Atrakcija "Balkan Cheese Festivala" kozji sir u crnom pivu

Beograd je danas bio gastronomski centar - na jednom kraju grada, na Adi, ajvar, a na drugom, u srcu grada, u Domu omladine - delikatesni sirevi iz Srbije, regiona, Holandije i Francuske.

13 Oktobar 2018 16:34
Beograd je danas bio gastronomski centar - na jednom kraju grada, na Adi, ajvar, a na drugom, u srcu grada, u Domu omladione - delikatesni sirevi iz Srbije, regiona, Holandije i Francuske.

BEOGRAD - Beograd je danas bio gastronomski centar - na jednom kraju grada, na Adi, ajvar, a na drugom, u srcu grada, u Domu omladine - delikatesni sirevi iz Srbije, regiona, Holandije i Francuske.

Dvodnevni Festival sireva "Balkan Ćeese festivala" - izložba autohtonih vrsta sireva sa Balkana održava se danas i sutra, u Domu omladine, a već u prvim časovima, kao najveća atrakcija ovogodišnjeg festivala, pokazao se kozji sir u crnom pivu.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

IZLOZBA SIREVA

vrh strane