27. maj 2024 10:39

Do kraja godine Er Srbija na Beogradskom aerodromu otvara novi premijum salon

Izvor: TANJUG

podeli vest

Do kraja godine Er Srbija na Beogradskom aerodromu otvara novi premijum salon

Foto: ER SRBIJA

BEOGRAD - Er Srbija planira krajem 2024. godine da otvori novi Premijum salon na terminalu C10 beogradskog aerodroma, a novi salon zauzimaće površinu od 630 kvadratnih metara i moći će da primi istovremeno do 160 gostiju.

Na taj način, postojeći Salon koji se nalazi između terminala A4 i A5 biće zamenjen dvostruko većim, a Er Srbija će svojim putnicima pružiti još kvalitetniju uslugu u veoma prijatnom ambijentu, navodi se u saopštenju navionalnog avio prevoznika.

Novi Premijum salon Er Srbije imaće pravougaonu osnovu sa zidom koji je čitavom dužinom u staklu, što će omogućiti da pre odlaska na let putnici mogu da se odmaraju ili rade uz atraktivan pogled na pistu beogradskog aerodroma, odnosno poletanja i sletanja aviona.

Prostorom će dominirati fluidne forme inspirisane putanjom leta, kao i prepoznatljive boje i simboli Er Srbije, salon će biti podeljen u dve zone, servisnu i za odmor, dok će poseban deo činiti sala za održavanje poslovnih sastanaka koja se nalazi u VIP zoni Premijum salona.

"Otvaranje novog Premijum salona deo je naše kontinuirane posvećenosti unapređenju putničkog iskustva i pružanju vrhunske udobnosti i usluge. Novi, ekskluzivni prostor, biće dizajniran tako da pruži maksimalan komfor. Gosti Salona biće u prilici da uživaju u sofisticiranom ambijentu i u bogatoj ponudi hrane i pića, uključujući sveže pripremljene lokalne i internacionalne specijalitete, a naš profesionalni i ljubazni tim, kao i do sada, putnicima će biti na raspolaganju da pruži personalizovanu uslugu i odgovori na sve potrebe i zahteve", rekao je direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije Boško Rupić.

Postojeći Premijum salon Er Srbije na beogradskom aerodromu otvoren je 9. septembra 2015. godine i to je prvi i jedini salon te vrste u vlasništvu neke avio-kompanije na aerodromu u prestonici Srbije.

Od otvaranja do danas, usluge Salona je koristilo više od 325.000 gostiju, dodaje se u saopštenju.

Usluge Premijum salona bez doplate mogu da koriste putnici Er Srbije koji putuju u biznis i ekonomi komfort klasi, dok uz doplatu Salon mogu koristiti i putnici koji rezervišu svoje mesto putem veb-sajta kompanije ili dođu na lice mesta.