5. februar 2023 15:23

Zoran Đorđević: U ovoj godini unaprediće se poštanske usluge i poslovanje

Izvor: TANJUG

podeli vest

Zoran Đorđević: U ovoj godini unaprediće se poštanske usluge i poslovanje

Foto: TANJUG/RADE PRELIĆ

BEOGRAD - Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević najavio je danas da će u ovoj godini to preduzeće unaprediti poslovanje i podići kvalitet usluga na najviši nivo.

Đorđević se sastao sa predsednikom Nadzornog odbora Borišom Šarencem, delom rukovodstva i Funkcijama poštanske mreže i usluga, kao najbitnijim činiocima u poštanskom sistemu, saopšteno je iz Pošte Srbije.

Đorđević je naveo da će se u cilju daljeg podizanja kvaliteta i obima poštanskih usluga, u narednom periodu raditi još više i bolje, kako bi svi sistemi funkcionisali bez greške.

"U prethodne dve godine postigli smo značajne rezultate i pokazali da Pošta Srbije može da bude bolja nego što je bila. Decenija koja je bila pre toga dovela je do toga da Pošta Srbije izgubi deo tržišta i trku u digitalizaciji i da bude prepuštena sama sebi", kazao je Đorđević.

On je dodao da je zahvaljujući Vladi Srbije i podršci predsednika Aleksandra Vučića, pokrenut niz novih projekata, da su digitalizovane i uvedene nove usluge, poboljšani uslovi rada zaposlenih i sveukupno ostvareni dobri rezultati.

"Imajući ovu podršku, iako se očekuje da ova i sledeća godina, kako je i predsednik nedavno rekao, budu veoma teške za sve u ekonomskom pogledu, cilj koji smo zacrtali ostaje isti, a to je da prvenstveno građani budu u potpunosti zadovoljni našom uslugom, da preuzmemo tržište i postanemo najbolja kompanija u Srbiji na koju će Vlada Republike Srbije biti ponosna. Zato treba da se prilagodimo novim okolnostima i smernicama koje smo dobili i pobedimo u ovoj tržišnoj utakmi", kazao je Đorđević.