28. mart 2024 12:10

AIK Banka dobitnik Euromoney nagrade za "Najbolju banku" u Srbiji u 2024. godini

Izvor: TANJUG

podeli vest

AIK Banka dobitnik Euromoney nagrade za "Najbolju banku" u Srbiji u 2024. godini

Foto: Shutterstock.com/BalkansCat, ilustracija

BEOGRAD - AIK Banku su klijenti proglasili za "Najbolju banku" u Srbiji za 2024. godinu u finansiranju trgovine, a zahvaljujući dugogodišnjem kvalitetu svojih usluga i podršci domaćim preduzećima u njihovim trgovinskim aktivnostima.

Specifičnost ove nagrade, koju dodeljuje renomirani magazin Euromoney ogleda se u tome što klijenti i korisnici usluga samostalno predlažu i glasaju za kompanije i banke čije usluge koriste, sapšteno je danas.

Ovim priznanjem potvrđena je višegodišnja posvećenost AIK Banke u pružanju

sveobuhvatne podrške malim, srednjim i velikim preduzećima u Srbiji, kao i stalna težnja u uvođenju inovativnih bankarskih rešenja.

Kako se navodi, priznanje je dodatna potvrda uspešne poslovne strategije AIK Banke, kao najveće banke u domaćem vlasništvu i njene čvrste rešenosti da svojim klijentima i partnerima osigura stalnu podršku, unapredi plasman i omogući njihov dalji razvoj i jačanje konkurentskih prednosti.

Predsednik Izvršnog odbora AIK Banke Petar Jovanović rekao je da je za zaposlene u toj banci priznanje još jedna značajna potvrda koja govori u prilog razumevanju i podršci koju naši stručnjaci svakodnevno pružaju velikom broju malih i srednjih preduzeća, kao i velikih kompanija u Srbiji.

"Naša želja i opredeljenje su da za klijente u svakom trenutku budemo pouzdan partner i stalna podrška u svim njihovim aktivnostima, dok su plasman, distribucija i prodaja oblasti u kojima AIK Banka omogućava domaćim preduzećima veliki broj različitih usluga, kao i stalnu savetodavnu podršku", rekao je on.

Kako se navodi, zahvaljujući odličnom razumevanju svega što se dešava na domaćem i međunarodnom tržištu, kao i personalizovanom pristupu koji neguje u radu sa klijentima, AIK banka je tu da domaćim preduzećima i kompanijama osigura brže i efikasnije obavljanje svih transakcija, jednostavniji pristup i nastup na tržištima, sigurnost u trgovini i efikasnije poslovanje.