5. april 2024 12:06

Treći "Weekend Bazzar fest" počinje ovog vikenda na Sava promenadi u Beogradu

Izvor: TANJUG

podeli vest

Treći "Weekend Bazzar fest" počinje ovog vikenda na Sava promenadi u Beogradu

Foto: Weekend Bazzar Fest

BEOGRAD - Treća gastronomsko-zabavna manifestacija "Weekend Bazzar Fest", koja će okupiti veliki broj izlagača hrane i različitih rukotvorina, biće održana na Sava Promenadi tokom sedam vikenda u aprilu, maju, junu, julu septembru i oktobru.

Tokom trajanja festivala biće organizovan veliki ulični market na kojem će veliki broj izlagača ponuditi svoje proizvode - hranu i druge proizvode, i to 6. i 7. aprila, 11. i 12. maja, 8. i 9 juna, 6. i 7. jula, 7. i 8. septembra, dok su poslednja dva termina rezervisana za 5. i 6. oktobar, kao i 26. i 27. oktobar.

"Weekend Bazzar Fest poznat je kao jedinstvena gastronomsko-zabavna manifestacija sa bogatim programom za sve generacije", saopštio je "Beograd na vodi".

Dodaje se da će posetioci upoznati i sa procesom proizvodnje izloženih proizvoda.

Organizatori ističu da je za najmlađe predviđena Dečija zona u kojoj će se organizovati radionice i igraonice, kao i pozorišne predstave.

Ljubitelji piknika će moći, kako se navodi, da rašire ćebad na travnjacima uz šetalište, a večernji časovi biće rezervisani za projekciju filmova pod otvorenim nebom.

"Gastronomski sladokusci biće odševljeni raznovrsnom ponudom hrane i pića u okviru neizostavne Food zone, a događaj ovakvog tipa ne može da protekne bez muzike. Stoga, poznati bendovi i di-džejevi davaće ritam gradskim vikendima uz Savu", dodaje se u saopštenju.

Ulaz je besplatan za sve posetioce, a radno vreme manifestacije je od 10 do 22 časa.