27. decembar 2022 10:24

Film sa Dženifer Lopez "Venčanje za umreti" 28. decembra u bioskopima širom Srbije

Izvor: TANJUG

podeli vest

Film sa Dženifer Lopez "Venčanje za umreti" 28. decembra u bioskopima širom Srbije

Foto: PROMO

BEOGRAD - Neverovatna Dženifer Lopez u sjajnoj akcionoj, romantičnoj komediji "Venčanje za umreti" u distribuciji Blitza stiže na velika platna u bioskope širom Srbije od sutra 28. decembra, najavili su distribiteri.

"Dan za pamćenje" prirediće nam reditelj Džejson Mur, u ovom sjajnom filmu, koji kombinuje žanrove trilera, romantike i komedije u 100 minuta sadržaja prepunog akcije.

Šta može biti romantičnije od venčanja u egzotičnom rizortu? Darsi i Tom pripremaju se za svoj veliki dan. I dok se njihova porodica i prijatelji okupljaju na tropskom ostrvu, njih dvoje pokreću pitanja koja mogu da dovedu do okončanja braka i pre nego što on počne.

Međutim, kada pred samo venčanje pirati upadnu u rizort i uzimaju sve goste za taoce — osim nestalih neveste i mladoženje, Darsi i Tom moraju da prestanu da se svađaju dovoljno dugo da spasu svoje voljene... pod pretpostavkom da se prvo međusobno ne poubijaju.

Pored Dženifer Lopez i Džoša Dumela, u filmu glume Dženifer Kulidž, Sonja Braga, Čič Marin i poznati muzičar Leni Kravic. Režiju potpisu Džejson Mur, scenario Mark Hamer, dok su producenti filma Tod Liberman, Dejvid Hoberman, Aleksandar Jang, Dženifer Lopez, Elen Goldsmit- Tomas i Beni Medina.

Izvršni producenti su Bergen Svanson, Rajan Rejnolds i Džordž Djui.

Pretpremijera ovog filmskog hit naslova održaće se u bioskopu CineStar Ada Mall u okviru dobro poznatog CineLady eventa za sve drage dame, u sredu, 28. decembra od 20h.

Atmosferu će začiniti najveći hitovi Dženifer Lopez jer želimo da osetite ritam u celom telu pre same projekcije, pa verujemo da je to još jedan dodatni razlog da nam se pridružite na poslednjoj pretpremijeri ove godine.

  Osim odličnog filma i prijatnog društva, uz penušavo piće dobrodošlice partnera J.P. Chenet, najsrećnije dame obradovaćemo novogodišnjim poklonima naših dragih partnera koji su se zaista potrudili da ovo veče zasija u punom sjaju; Air Serbia pripremila je 1x2 karte za Pariz i 1x2 karte za Madrid jer zaslužujete pravu evropsku avanturu u godini pred nama.

Koozmetik, Lava sport i Avon pripremili su sjajne beauty pakete kako bi vaša koža bila elastiča, negovana i blistava tokom cele godine, dok posebno iznenađenje spremamo sa salonom venčanica House of White – uz izložbu venčanica, najsrećnije dame obradovaćemo sa vaučerima za popust na najam venčanica.