31. januar 2024 09:34

Pavle Čemerikić: Film "Sunce mamino" je crna komedija o tinejdžerskoj ljubavi

Izvor: TANJUG

podeli vest

Pavle Čemerikić: Film "Sunce mamino" je crna komedija o tinejdžerskoj ljubavi

Foto: TANJUG/JADRANKA ILIĆ

BEOGRAD - Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je glumac Pavle Čemerikić koji je govorio o svojoj ulozi u filmu "Sunce mamino", čija premijera 13. februara u MTS Dvorani.

Čemerikić je rekao da je film reditelja Koste Đorđevića crna komedija, priča o odrastanju, o tinejdžera koji pokušava da organizuje bakinu sahranu, ne bi li smuvao devojku..

U filmu Čemerikić igra mladića koji pokušava da smuva devojku, a pored njega igraju i Alisa Radaković, Denis Murić, Pavle Mensur, Branka Katić i Dubravka Kovjanić.

Čemerikić je dodao da "Sunce mamino" govori o naivnoj, tinejdžerska ljubav kroz koju smo svi prošli, u atmosferi Beograda.

Na početku karijere, Čemerikić još uvek uživa u luksuzu da bira projekte na osnovu nekih svojih interesovanja, a ne iz finansijskih potreba, i smatra da u glumačkom poslu "samo treba biti strpljiv i sve će doći".

Upitan koje bi uloge rado igrao, Čemerikić je priznao da o tome nije razmišljao, ali je dodao bi voleo snimati "filmove koji se bave ljudima i koji su namenjeni ljudima, a ne koji su samo neki proizvod".