9. april 2024 15:28

Bojica Nikčević: Kup mečevi su specifični, očekujem dobar meč protiv Vojvodine

Izvor: TANJUG

podeli vest

Bojica Nikčević: Kup mečevi su specifični, očekujem dobar meč protiv Vojvodine

Foto: FK Čukarički

BEOGRAD - Mečevi u Kupu Srbije su specifični, ali se pripremamo kao i za svaku drugu utakmicu, već smo pri kraju sezone i veoma dobro znamo ko šta treba da radi, rekao je mladi fudbaler Čukaričkog Bojica Nikčević uoči četvrtfinala protiv Vojvodine.

Čukarički sutra od 17 sati na Banovom brdu dočekuje Novosađane.

Biće to repriza prošlogodišnjeg polufinala koji je trajao dva dana, prvog na stadionu „Karađorđe“ Brđani su vodili sa 2:0, ali je zbog obilnih padavina i vremenskih nepogoda sudija morao da prekine utakmica.

I u ponovljenom susretu Čukarički je bio bolji i golom Luke Adžića izborio je plasman u finale.

"Znali smo da će nam Vojvodina biti jedan od najvećih konkurenata u borbi za plasman u Evropu. To je veliki klub, slavne tradicije, imam veliko poštovanje prema Novosađanima. Bilo je prelepo igrati pre nedelju dana na „Karađorđu“, pred prilično popunjenim tribinama, uživali smo u takvom ambijentu. Bila je i dobra utakmica na kraju je sako osvojio po bod, a mogli smo do pobede i mi i oni. Što se tiče stila igre, mislim da su oba tima napadački orijentisana, ali opet mnogo zavisi od značaja meča, ne verujem da će se bilo koja od ekipa previše otvoriti", istakao je Nikčević.