19. oktobar 2023 09:16

Nikola Jović postigao devet poena u porazu Majamija od Bruklina

Izvor: TANJUG

podeli vest

Nikola Jović postigao devet poena u porazu Majamija od Bruklina

Foto: AP Photo/Marta Lavandier

MAJAMI - Košarkaši Bruklina pobedili su jutros u gostima ekipu Majamija rezultatom 107:104 u predsezonskom meču NBA lige.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Loni Voker sa 22 poena, dok je Dejron Šerp dodao 19. Kod domaćih, najbolji su bili Hejvud Hajsmit i Kol Svajder koji su postigli po 15 poena. Srpski reprezentativac Nikola Jović postigao je devet poena i imao je pet skokova, dve asistencije i jednu blokadu za 24 minuta na terenu. Za ekipu Majamija nisu igrali Džimi Batler, Tajler Hiro i Kevin Lav.

Košarkaši San Antonija pobedili su na svom terenu ekipu Hjustona 117:103. U pobedničkom timu istakao se Devin Vasel sa 25 poena, dok je Viktor Vembanjama dodao 15 uz šest skokova. U ekipi iz Hjustona najbolji je bio Džabari Smit sa 20 poena, dok je Nejt Vilijams dodao 19. Srpski košarkaš Boban Marjanović proveo na terenu pet i po minuta, a za to vreme postigao je dva poena i imao dva skoka i po jednu asistenciju i ukradenu loptu.

Košarkaši Golden Stejta pobedili su na svom terenu ekipu Sakramenta 116:115, dok je Vašington u gostima savladao Njujork 131:106.