21. mart 2024 14:33

KK Partizan: Najveće interesovanje za meč sa Realom, navijajte kako dolikuje

Izvor: TANJUG

podeli vest

KK Partizan: Najveće interesovanje za meč sa Realom, navijajte kako dolikuje

Foto: shutterstock.com/Melinda Nagy, ilustracija

BEOGRAD - Košarkaški klub Partizan saopštio je da za meč sa Realom vlada do sada najveće interesovanje i naveo da će zbog toga mere bezbednosti na večerašnjem duelu sa ekipom iz Madrida biti pojačane.

Košarkaši Partizana dočekaće večeras od 20.30 časova u beogradskoj "Štark areni" ekipu Reala u 31. kolu Evrolige.

"Tokom čitave evroligaške sezone, 'Štark arena' je na utakmicama Partizana dupke puna, a za današnji meč vlada veće interesovanje nego za bilo koji drugi. Tim povodom, Partizan poziva sve navijače da u dvoranu dođu ranije i tako izbegnu gužve na ulazima", saopštio je beogradski klub.

Partizan je deseti na tabeli Evrolige sa 14 pobeda i 16 poraza, dok je Real prvi sa skorom 24/6.

"Usled povećanog rizika zbog velikog interesovanja, mere bezbednosti će za večerašnju utakmicu biti pojačane, a klub ovim putem apeluje na navijače da se tokom utakmice ponašaju onako kako dolikuje publici sa najboljom reputacijom u Evropi! Sva negativna dešavanja iz prošle sezone, neka u prošlosti i ostanu! Večeras, neka grla i dlanovi budu isključivo uz 'crno-beli' tim, bez ikakvih drugih aluzija", navodi se u saopštenju Partizana.

Partizan ističe da će košarkaši "crno-belih" dati sve od sebe kako bi došli do pobede protiv Reala.

"'Parni valjak' večeras igra protiv velikog rivala, ali i sportskih prijatelja. Večeras, budimo svi kao jedan u borbi za pobedu koja bi Partizanu mnogo donela u raspletu sezone", piše u saopštenju Partizana.