24. novembar 2023 13:42

Rekordnih 10 odbojkaških ekipa iz Srbije naredne sedmice nastupa u Evropi

Izvor: TANJUG

podeli vest

Rekordnih 10 odbojkaških ekipa iz Srbije naredne sedmice nastupa u Evropi

Foto: Shutterstock.com/a.lukin, ilustracija

BEOGRAD - Odbojkašice Crvene zvezde će u utorak u prvom meču osmine finala Kupa CEV dočekati češki Šelmi iz Brna od 18.00 časova, dok će odbojkašice Uba ugostiti rumunski Voluntari od 19.00 časova u prvoj utakmici osmine finala Kupa izazivača.

Sedam srpskih klubova će na teren u sredu, 29. novembra. Prvi će na teren odbojkaši Radničkog doo iz Kragujevca, koji će igrati revanš meč šesnaestine finala Kupa CEV u Krajovi od 18.00 časova.

Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove će u Rumi igrati protiv francuskog Miluza od 19.00 časova u meču 3. kola A grupe Lige šampiona.

Odbojkaši Ribnice će se u Kraljevu od 19.00 časova, u revanš utakmici šesnaestine finala Kupa izazivača, sastati sa finskom Akom.

Odbojkašice Železničara su domaćini u Lajkovcu italijanskom Kjeriju u prvoj utakmici osmine finala Kupa CEV od 19 časova.

Revanš mečeve šesnaestine finala Kupa CEV odigraće u sredu i odbojkaši Vojvodine iz Novog Sada, u Španiji protiv Rio Duero Sorije od 20.00 časova i odbojkaši Partizana u Belgiji protiv Luvena od 20.30 časova.

Poslednji meč "odbojkaške srede" odigraće odbojkaši Spartaka iz Subotice na Azorima protiv Fonte Bastarda u revanš meču šesnaestine finala Kupa izazivača od 21.30 časova.

Radnu sedmicu odbojkaških klubova iz Srbije zaokružiće odbojkašice TENT-a iz Obrenovca, koji će u četvrtak, 30. novembra u Obrenovcu odigrati prvu utakmicu osmine finala Kupa izazivača protiv rumunskog Lugoža od 19 časova.