25. april 2023 16:26

Ministarka Maja Popović čestitala studentima Pravnog fakulteta uspeh na takmičenju

Izvor: TANJUG

podeli vest

Ministarka Maja Popović čestitala studentima Pravnog fakulteta uspeh na takmičenju

Foto: TANJUG/MINISTARSTVO PRAVDE/ ZORAN NIKOLIĆ

BEOGRAD - Ministarka pravde Republike Srbije Maja Popović čestitala je studentima Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu na osvojenom drugom mestu na takmičenju u Beču, u konkurenciji 378 univerziteta iz više od 80 zemalja sveta.

Na 30. takmičenju "Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot", koje se tradicionalno održava od 31. marta do 6. aprila, Pravni fakultet Univerziteta predstavljali su studenti Ana Kadović, Kristijan Nikolić, Marko Došlić, Nađa Mirković, Natalija Stefanović, Stefan Dobraš i Fani Spalević.

Ministarka Popović je izrazila veliko zadovoljstvo što je tim studenata u takvoj konkurenciji, zauzeo ovako visoko mesto.

Popović je čestitala nagrađenom timu, njihovim mentorima prof. Vladimiru Paviću i doc. Mileni Đorđević, kao i dekanu Pravnog fakulteta Zoranu Mirkoviću na izvanrednom uspehu.

Popović je izjavila da su beogradski studenti, znanjem pokazanim na međunarodnom takmičenju, na najbolji način predstavili Pravni fakultet u Beogradu i našu zemlju.

Ona je naglasila da su njihovi impresivni rezultati uzor za buduće generacije studenata prava i primer da se marljivim radom mogu ostvariti visoki ciljevi.