26. maj 2023 16:00

Aleksandar Mirković: Napadnuti odbornici i omladinci SNS-a tokom priprema za skup "Srbija nade"

Izvor: TANJUG

podeli vest

Aleksandar Mirković: Napadnuti odbornici i omladinci SNS-a tokom priprema za skup "Srbija nade"

Foto: Tanjug video

BEOGRAD - Šef odborničke grupe u Skupštini grada Beograda i narodni poslanik Aleksandar Mirković saopštio je danas da su u toku priprema za skup "Srbija nade" napadnuti omladinci SNS-a, kao i gradski odbornici.

"U sumanutom napadu prepunom pretnji Aleksandru Vučiću, najprizemnijih uvreda, pocepana su i četiri štanda. Posebno zabrinjava što je lice koje je sve ovo učinilo ponavljalo pretnje koje smo do sada i čuli, kako 'nećemo još dugo', kao i da će 'osveta biti surova'", piše u saopštenju Mirkovića.

Mirković je dodao da je "Srbija nade" skup mira, jedinstva, pristojih ljudi, skup podrške razvoju Srbije i pozvao političke neistomišljenike da ne čine ovakve i slične stvari jer, kako on kaže, nasilje prema bilo kome apsolutno nedopustivo i "sigurno je da ih ono neće dovesti na vlast".

Mirković je rekao da "poziva sve ljude koji vole Srbiju i žele joj dobro, koji podržavaju napredak i razvoj naše zemlje, da dođu ispred Narodne skupštine Srbije u 19 časova, kao i da ne nasedaju na eventualne provokacije, jer nam je sada preko potreban mir i jedinstvo", zaključeno je u saopštenju Mirkovića.