27. novembar 2023 16:49

Tanasković i Vidović razgovarale sa poljoprivrednicima u Koraćici

Izvor: TANJUG

podeli vest

Tanasković i Vidović razgovarale sa poljoprivrednicima u Koraćici

Foto: TANJUG/GO BEOGRAD SNS

KORAĆICA - Članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Jelena Tanasković i kandidatkinja sa liste "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane" Vesna Vidović, posetile su poljoprivredno domaćinstvo Gorana Radojevića iz Koraćice i tom prilikom razgovarale sa okupljenim poljoprivrednicima.

"Imala sam veliko zadovoljstvo da popričam i vidim šta je to čime su zadovoljni, šta je to što bi eventualno želeli da promene, jer mi smo tu za nih i zbog njih. U jednom otvorenom razgovoru, diskusiji, sa svim otvorenim pitanjima, gde možemo i kako da unapredimo našu buduću saradnju, jer Beograd i Srbija neće stati i ne smeju da stanu", rekla je Tanasković.

Ona je pozvala sve da 17. decembra svi zajedno izađu na izbore i da se sve što je započeto, završi do kraja, navodi se u saopštenju SNS.

"Jer smo na pravom putu sa svim infrastrukturnim projektima i svim što radimo da napravimo i Koraćicu i Mladenovac i Beograd i Srbiju, pravim mestom za život svih nas", poručila je Tanasković.

Vidović je naglasila da je politika SNS jednaka briga o svim građanima i da zato podjednako ulažemo u svako beogradsko naselje, u svako selo, u svaku opštinu.

"Mnogo toga smo uradili za poljoprivrednike kako u Srbiji, tako i u Beogradu i nastavićemo da radimo još više jer Beograd i Srbija ne smeju da stanu", poručila je Vidović.