25. januar 2024 15:19

Predsednik Skupštine uručio računare OŠ "Ljuba Nenadović" na Čukarici

Izvor: TANJUG

podeli vest

Predsednik Skupštine uručio računare OŠ "Ljuba Nenadović" na Čukarici

Foto: TANJUG/Narodna skupština Republike Srbije

BEOGRAD - Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Vladimir Orlić posetio je danas Osnovnu školu "Ljuba Nenadović“ na Čukarici, kojoj je ovom prilikom, u ime Narodne skupštine, uručio računare.

Direktor škole Đuro Kosić i nastavnici poručili su, u razgovoru sa Orlićem, da će ova donacija biti od posebnog značaja za dodatno unapređenje nastave, saopšteno je iz Narodne skupštine.

Predsednika Skupštine upoznali su sa istorijatom škole, organizacijom rada, kao i sa brojnim uspesima njenih učenika na takmičenjima.

Oni su izrazili zahvalnost na podršci države i naglasili da je današnji gest još jedna potvrda brige koju ona pokazuje prema mladima i njihovom kvalitetnom obrazovanju.

Orlić je zahvalio zaposlenima i rukovodstvu škole što se sa pažnjom staraju o svojim učenicima, naglašavajući da će se podrška Srbije mladima i njihovoj još boljoj budućnosti nastaviti i ubuduće.

OŠ "Ljuba Nenadović“ osnovana je 1840. godine, što je čini jednom od najstarijih škola na teritoriji grada Beograda.

Danas je pohađa oko 1.200 đaka, a zahvaljujući značajnim ulaganjima prethodnih godina, prilagođena je savremenim potrebama učenika i nastavnika.