Japanski i ruski ministri sastali se u Tokiju

Japanski i ruski ministri spoljnih poslova i odbrane sastali su se danas u Tokiju i tokom susreta izrazili nadu da razgovori o ostrvima severno od Hokaida, na koja obe države polažu pravo, biti od pomoći za prevazilaženje teritorijalnog spora i postizanje mirovnog sporazuma.

20 Mart 2017 08:01
Gubitak teritorije sa kojim se suočava Islamska država vraća borce iz inostranstva koji su se ratovali za nju natrag u Evropu i sve je više signala koji ukazuju da se ostaci snaga islamista kreću preko Balkana, piše rimska "Republika".

TOKIO - Japanski i ruski ministri spoljnih poslova i odbrane sastali su se danas u Tokiju i tokom susreta izrazili nadu da razgovori o ostrvima severno od Hokaida, na koja obe države polažu pravo, biti od pomoći za prevazilaženje teritorijalnog spora i postizanje mirovnog sporazuma.

Tokom razgovora između ministara spoljnih poslova Japana Fumija Kišade i njegovog ruskog kolege Sergeja Lavrova, kao i tokom susreta između japanskog ministra odbrane Tomomija Inade i njegovog ruskog kolege Sergeja Šojugua bilo je reči i o drugim bilatertlanim i međunarodnim pitanjima, preneo je AP.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane