PS: Znaju da ih narod neće pa pozivaju na nasilje

Pokret socijalista danas je saopštio da nije nimalo iznenađen pretnjama i pozivima na pobune i ratove od strane članova "Saveza za Srbiju", jer znaju, ističu, da predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića nikada neće moći da pobede legalnim i legitimnim putem.

16 Septembar 2018 13:50

BEOGRAD - Pokret socijalista danas je saopštio da nije nimalo iznenađen pretnjama i pozivima na pobune i ratove od strane članova "Saveza za Srbiju", jer znaju, ističu, da predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića nikada neće moći da pobede legalnim i legitimnim putem.

"Znaju i Đilas i Jeremić i Obradović da ih građani Srbije ne žele na svom čelu i da samo još nasiljem mogu da pokušaju da otmu vlast i nastave da pljačkaju i rasprodaju Srbiju, baš kao što su za vreme svog režima sprovodili pljačkaške privatizacije i poklanjali najbolju poljoprivrednu zemlju.

Jovanov: SZS ponovo poziva pobunu, haos i krvoproliće

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Milenko Jovanov optužio je opozicioni Savez za Srbiju (SZS) da ponovo poziva na "pobunu, haos i krvoproliće", uz pomoć iz inostranstva.

"Nakon nepunih mesec dana od kada su pozivali na državni udar i građanski rat, Đilasov, Obradovićev i Jeremićev savez je ponovio da je pobuna, haos i krvoproliće, uz mešanje stranog faktora, put kojim bi oni želeli da dođu na vlast", izjavio je Jovanov, prenosi u saopštenju SNS.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane