Snage bezbednosti Srbije u najvišoj pripravnosti, počelo obraćanje javnosti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naredio je stavljanje kompletne Vojske Srbije u stanje najviše borbene gotovosti, potvrđeno je Tanjugu u Kabinetu predsednika, koji je i vrhovni komandant Vojske Srbije.

29 Septembar 2018 12:58

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naredio je stavljanje kompletne Vojske Srbije u stanje najviše borbene gotovosti, potvrđeno je Tanjugu u Kabinetu predsednika, koji je i vrhovni komandant Vojske Srbije.

Naredba je preneta nacelniku Generalštaba Vojske Srbije....


Snage bezbednosti Srbije u najvišoj pripravnosti

Snage bezbednosti Srbije, Vojske Srbije, kao i svih specijalnih i posebnih jedinica MUP u stanju su najviše pripravnosti povodom "napada Albanaca na sever KiM i hapšenja Srba koji nisu počinili nikakvo krivično delo".

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je i vrhovni komandant VS, naredio je stavljanje kompletne Vojske Srbije u stanje najviše borbene gotovosti, potvrđeno je Tanjugu u Kabinetu predsednika....


PREDSEDNIK SRBIJE ALEKSANDAR VUČIĆ OBRATIĆE SE JAVNOSTI VEČERAS U 21.00 ČASOVA, SAOPŠTENO JE IZ NJEGOVOG KABINETAPripadnici ROSU na Gazivodama

Pripadnici kosovskih specijalnih jedinica ROSU raspoređeni su danas pre podne u neposrednoj blizini brane i veštačkog jezera Gazivode.

Oni nose duge cevi, a jedan deo ima fantomke.

Foto Tanjug/Boki, ilustracija

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane