Mihajlović: Bez povezivanja privrede i nauke nema razvoja

Saradnja na velikim infrastrukturnim projektima, povezivanje privrede i građevinarstva sa akademskom zajednicom i naukom, kao i prioritetni projekti Srbije sa NR Kinom, bile su teme današnjeg sastanka ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović sa predsednikom Akademije inženjerskih nauka Srbije Brankom Kovačevićem.

23 Jan 2019 14:52
Saradnja na velikim infrastrukturnim projektima, povezivanje privrede i građevinarstva sa akademskom zajednicom i naukom, kao i prioritetni projekti Srbije sa NR Kinom, bile su teme današnjeg sastanka ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović, sa predsednikom Akademije inženjerskih nauka Srbije Brankom Kovačevićem.

BEOGRAD - Saradnja na velikim infrastrukturnim projektima, povezivanje privrede i građevinarstva sa akademskom zajednicom i naukom, kao i prioritetni projekti Srbije sa NR Kinom, bile su teme današnjeg sastanka ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović sa predsednikom Akademije inženjerskih nauka Srbije Brankom Kovačevićem.

Mihajlovićeva je, kaže se u saopštenju, istakla važnost integrisanja nauke i Akademije u projekte koji imaju veliki privredni značaj za Srbiju.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane