Gradnja autoput Sremska Rača-Kuzmin počinje u junu

Novi autoput od Sremske Rače do Kuzmina u dužini od 17 kilometara počeće da se gradi u junu, najavila je danas potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

13 Mart 2019 13:08
Ministarstvo građevinarstva će opredeliti dodatne 1,3 milijarde dinara za rekonstrukciju puteva u Sremskom okrugu, najavila je danas ministarka Zorana Mihajlović.

PEĆINCI - Novi autoput od Sremske Rače do Kuzmina u dužini od 17 kilometara počeće da se gradi u junu, najavila je danas potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Radovima na toj deonici će početi projekat izgradnje budućeg autoputa Beograd-Sarajevo...


Mihajlović: Zajednički prelazi rešenje za čekanje na granici

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović je najavila danas da će ponovo pokrenuti inicijativu da Srbija sa Hrvatskom i Mađarskom ima zajedničke granične prelaze, kako bi se smanjile gužve i čekanja na granici.

"Moraću da ponovim inicijativu na sastanku u petak sa ministrom iz Vlade Mađarske i tom prilikom ćemo pričati ja tu temu. A, ponoviću i inicijativu i ka hrvatskom ministru za Batrovce, mislim da nikome ne ide u prilog da se satima, da ne govorim o teretnjacima koji nekada i danima čekaju na granici, da bi rešli granični prelaz Batrovce i Horgošs", rekla je Mihajlović novinarima u Pećincima.


Mihajlović: Još 1,3 milijarde dinara za puteve

Ministarstvo građevinarstva će opredeliti dodatne 1,3 milijarde dinara za rekonstrukciju puteva u Sremskom okrugu, najavila je danas ministarka Zorana Mihajlović.

Potpredsednica vlade je danas opštinu Pećinci i sa načelnikom Sremskog okruga i predsednicima lokalnih samouprava iz ovog kraja razgovarala o razvoju drumske i železničke infrastrukture, kao i o ostalim temama iz nadležnosti tog ministarstva...


Mihajlović: Otvorite naloge na društvenim mrežama

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović je danas naložila svim preduzećima iz njenog resora da otvore naloge na društvenim mrežama na kojima će građani moći da ukažu na neki problem.

Mihajlović je, takođe, zahvalila građanima koji su preko tvitera skrenuli pažnju da most iznad autoputa kod Kovilja koji nije bio obezbeđen odgovarajućom ogradom...Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane