Sutra potpisivanje sporazuma o modernizaciji barske pruge

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, potpisaće sutra, u sklopu posete ruskog premijera Dmitrija Medvedeva Srbiji, Sporazum o nastavku modernizacije barske pruge sa generalnim direktorom Ruskih železnica Olegom Belozjorovim.

18 Oktobar 2019 15:17

BEOGRAD - Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, potpisaće sutra, u sklopu posete ruskog premijera Dmitrija Medvedeva Srbiji, Sporazum o nastavku modernizacije barske pruge sa generalnim direktorom Ruskih železnica Olegom Belozjorovim.

Sporazum podrazumeva zajedničku realizaciju projekta modernizacije barske pruge od Valjeva do granice sa Crnom Gorom, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva...


MIhajlović: Nastavak modernizacije barske pruge i gradnje JDC

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je danas s prvim zamenikom generalnog direktora "Ruskih železnica" Aleksandrom Mišarinom o saradnji na izgradnji brze pruge od Beograda do Budimpešte.

Kako je saopšteno iz njenog kabineta, Mihajlovićeva i Mišarin razgovarali su i o nastavku saradnje na modernizaciji barske pruge, kao i o projektovanju i izgradnji jedinstvenog dispečerskog centra za upravljanje železničkim saobraćajem...Foto Tanjug D.Aničić ilustracija

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane