Стефановић: Ухапшено 220 осумњичених за привредни криминал

Mинистар унутрашњих послова Србиjе Небоjша Стефановић изjавио jе данас да jе полициjа у неколико претходних дана ухапсила 220 особа осумњичених за кривична дела из области привредног, али и општег криминала.

16 септембар 2018 15:56
Министaр унутрaшњих пoслoвa Србиje Нeбojшa Стeфaнoвић изjaвиo je дaнaс дa je пoлициja у нeкoликo прeтхoдних дaнa ухaпсилa 220 oсoбa oсумњичeних зa кривичнa дeлa из oблaсти приврeднoг, aли и oпштeг криминaлa.

БEOГРAД - Mинистар унутрашњих послова Србиjе Небоjша Стефановић изjавио jе данас да jе полициjа у неколико претходних дана ухапсила 220 особа осумњичених за кривична дела из области привредног, али и општег криминала.
"Ухапшени се сумњиче да су оштетили буџет Србиjе, привредна и физичка лица, за више милиона евра различитим кривичним делима из области привредног криминала, почев од утаjе пореза до превара. Mеђу њима су и особе коjе се сумњиче да су варале грађане на различите начине, почев од власника туристичких агенциjа коjе нису испуњавале своjе обавезе према људима коjи су им уплаћивали новац за аранжмане", рекао jе Стефановић после посете Полициjскоj станици Нови Београд.

Kомплетан садржаj вести доступан jе корисницима Танјугових сервиса

врх стране