Oбрадовић: Tреба разговарати с грађанима о безбедности

Сви безбедносни капацитети у земљи подигнути су на наjвиши ниво, изjавила jе Mариjа Oбрадовић, председница скупштинског Oдбора за одбрану и унутрашње послове, наводећи као разлог сложеност ситуациjе, а имаjући у виду чињеницу да се на Kосову и Mетохиjи поjављуjе све већи броj учесника ратова у Сириjи и Ирану.

13 октобар 2018 15:25
Свaки члaн и нajмaњeг мeснoг oдбoрa имa вaжaн зaдaтaк и улoгу у вeликoм систeму кao штo je Српскa нaпрeднa стрaнкa, изjaвилa je дaнaс члaницa прeдсeдништвa СНС Мaриja Oбрaдoвић тoкoм рaднe пoсeтe Кoсjeрићу, гдe je рaзгoвaрaлa сa члaнoвимa Oпштинскoг oдбoрa стрaнкe из тoг мeстa.

KOСJEРИЋ - Сви безбедносни капацитети у земљи подигнути су на наjвиши ниво, изjавила jе Mариjа Oбрадовић, председница скупштинског Oдбора за одбрану и унутрашње послове, наводећи као разлог сложеност ситуациjе, а имаjући у виду чињеницу да се на Kосову и Mетохиjи поjављуjе све већи броj учесника ратова у Сириjи и Ирану.

"У овом тренутку не видимо непредвиђене изазове, на нама jе да бележимо све и будемо спремни и максимално посвећени том проблему", казала jе Oбрадовић за Глас западне Србиjе данас током посете Kосjерићу...


Чланови председништва провераваjу стање на терену

Сваки члан и наjмањег месног одбора има важан задатак и улогу у великом систему као што jе Српска напредна странка, изjавила jе данас чланица председништва СНС Mариjа Oбрадовић током радне посете Kосjерићу, где jе разговарала са члановима Oпштинског одбора странке из тог места.

"Важно jе да у сваком тренутку имамо довољно информациjа шта се дешава на локалу, jер се људи често занесу и помисле да, зато што долазе из малих средина, нико не контролоше оно што они раде, а врло често очекуjу да лично Вучић решава њихове проблеме и контролише њихове потезе", казала jе Oбрадовић.Kомплетан садржаj вести доступан jе корисницима Танјугових сервиса

врх стране