28. mart 2024 17:30

Antonis Remos nastupa 17. juna na Platou Geozavoda u Beogradu na vodi

Izvor: TANJUG

podeli vest

Antonis Remos nastupa 17. juna na Platou Geozavoda u Beogradu na vodi

Foto: TANJUG/JADRANKA ILIĆ

BEOGRAD - Slavni grčki pevač Antonis Remos posle deset godina vraća se pred beogradsku publiku 17. juna kada će nastupiti prve večeri muzičke manifestacija Belgrade River Fest na Platou Geozavoda u Beogradu na vodi, najavili su organizatori.

Posle najvoljenijeg tenora sveta Andree Bočelija, fado dive Marize, operske dive Ane Netrebko i zvezde world music scene Jasmin Levi, na Belgrade River Fest stiže najpoznatiji grčki muzičar Antonis Remos.

Jedinstveni baršunasti glas Antonisa Remosa osvojio je srca mnogih, čineći ga najpopularnijim grčkim pevačem svoje generacije.

Njegove pesme su među najslušanijima, a koncerti pravi užitak za publiku, koja ne samo da uživa u maestralnoj intepretaciji i emociji, već prisustvuje pravom muzičkom šou koji ostavlja bez daha.

Sa svojim prirodnim talentom za komunikaciju, spontanošću, glasom i nastupima koji se pamte, Antonis Remos postao je internacionalna senzacija, dobijajući ogromnu ljubav i podršku obožavalaca širom sveta.

Na Belgrade River Fest stiže atmosfera magične Atine i uzavrelih mediteranskih noći, a Remosov koncert na najlepši način spaja grčku tradiciju i balkansku emociju.