3. april 2024 15:20

Dunav: Za nova vozila 15 odsto popusta na polisu kasko osiguranja, 10% za stara

Izvor: TANJUG

podeli vest

Dunav: Za nova vozila 15 odsto popusta na polisu kasko osiguranja, 10% za stara

Foto: Tanjug/video

ZRENJANIN - Direktor Sektora za interne i eksterne prodaje Dunav osiguranja Ljubomir Zec rekao je danas da osiguranici prilikom promene automobila traže što veću sigurnost koju im ta osiguravajuća kuća pruža kroz popust od 15 odsto na polisu kasko osiguranja za nova, kao i 10 odsto popusta za stara vozila.

Zec je rekao za Tanjug da se radi o tradicionalnoj prolećnoj akciji kao i da će svi građani koji ugovore polisu dobiti vaučere u iznosu od 4.000 dinara za kupovinu robe ili usluga na više od 70 lokacija "Dunav auta" u Srbiji.

"Pripremili smo i dodatna iznenađenja za sve naše osiguranike - 30 odsto popusta na osiguranje auto nezgode, 30 odsto popusta na osiguranje pomoći na putu, izdavanje gratis polise pomoći na putu prilikom ugovaranja polise za nova putnička vozila, odnosno čak 10 odsto popusta na polisu osiguranja pomoći na putu i osiguranja auto nezgode ukoliko se ove dve polise dogovore u istom vremenu u periodu trajanja ove akcije", rekao je Zec.

Zamenik generalnog direktora "Dunav auta" Vladimir Živanović rekao je za Tanjug da je benefit te kompanije što korisnici sve mogu da obave na istom mestu.

"To podrazumeva izdavanje obavezne polise auto odgovornosti, izdavanje registracione nalepnice, kao i plaćanje kešom i karticama u ratama od šest do 12 meseci", rekao je Živanović.

"Dunav auto" osnovan je 1999. godine i trenutno ima 74 centra u Srbiji, sa 350 zaposlenih koji su obučeni za pružanje usluga kojima se postiže ispravnost vozila, što je osnovna garancija za bezbednu vožnju.