12. april 2024 17:18

Kalinić: Protiv Železničara kao da je derbi; Murić: Nedelja za porodicu i Zvezdu

Izvor: TANJUG

podeli vest

Kalinić: Protiv Železničara kao da je derbi; Murić: Nedelja za porodicu i Zvezdu

Foto: FK Crvena zvezda

BEOGRAD - Srpski glumac i voditelj emisije Indirektno na televiziji K1 Milan Kalinić, poznat kao veliki navijač Crvene zvezde, rekao je da očekuje pune tribine na utakmici između crveno-belih i Železničara.

Fudbaleri Zvezde u nedelju od 17 sati dočekuju Pančevce u 30. kolu Superlige.

"Tu sam na svakom meču, tako da ništa drugačije neće biti ni u nedelju. Biće lepo vreme, i u nedelju treba da se odnosimo prema utakmici kao da je večiti derbi, tako da sam siguran da će zvezdaši doći u velikom broju i podržati igrače koji to zaslužuju. Igramo odlično ovog proleća, vidim da 630 minuta nismo primili gol, što je ozbiljan podatak. Nema izgovora, svim zvezdašima treba da bude normalno da dolaze na Marakanu i siguran sam da da će u nedelju biti pune tribine", rekao je Kalinić za sajt kluba.

I talentovani glumac Denis Murić pozvao je zvezdaše na utakmicu.

"Mislim da će biti pun stadion u nedelju. Zvezda igra lep fudbal, nedelja je, dan za porodicu, a na sve to će biti i lepo vreme. Nadam se da ćemo nastaviti da dominiramo, jer ovog proleća zaista igramo odličan fudbal. Idemo ka novoj duploj kruni uz podršku zvezdaša. Zaista su stvari došle na svoje mesto - rekao je Murić.