24. januar 2023 11:18

Vučić: Potrebni su nam mir i odgovoran pristup

Izvor: TANJUG

podeli vest

Vučić: Potrebni su nam mir i odgovoran pristup

Foto: AP Photo/Darko Vojinovic

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da je ''nama potreban mir i odgovoran pristup'', kao i da je ''pred nama težak period''.

Vučić je na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter napisao da će biti potrebno ''više truda, rada i energije, pre svega jedinstva''.

Predsednik je istakao da narod ne mora da brine, ''jer ništa nismo potpisali, niti gde ima naš paraf''.

 

Za Srbiju je ključno da poveća stopu privrednog rasta

Za Srbiju je ključno da poveća stopu privrednog rasta, poručio je danas predsednik Srbije nakon sednice Saveta za koordinaciju aktivnosti mera za rast bruto društvenog proizvoda.

"Zato je za mene sastanak sa članovima vlade i direktorima javnih preduzeća bio prilika da ih sve zamolim da ulože više energije, rada, truda i entuzijazma kako bi Srbija nastavila ubrzano da napreduje. Moramo da očuvamo ili podignemo nivo zaposlenosti, da snažimo industriju i građevinarstvo, pravimo nove objekte u energetskoj infrastrukturi", naveo je Vučić na instagramu.

 

 

Potreban nam je težak i naporan rad - rad, rad i samo rad, poručio je predsednik Srbije. Vučić je, u Palati Srbija, prisustvovao sednici Saveta za koordinaciju aktivnosti mera za rast Bruto društvenog proizvoda, na poziv predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić.