24. avgust 2023 18:50

Igor Simić: Zaposleni u PIO fondu su na radnim mestima i rade u interesu građana

Izvor: TANJUG

podeli vest

Igor Simić: Zaposleni u PIO fondu su na radnim mestima i rade u interesu građana

Foto: TANJUG/ZORAN ŽESTIĆ

KOSOVSKA MITROVICA - Potpredsednik Srpske liste Igor Simić izjavio je danas da su svi zaposleni u službi direkcije PIO fonda u opštini Severna Mitrovica na svom radnom mestu i da, kako je naveo, rade u interesu svih građana, pomažući im da ostvare svoja prava kada su u pitanju penzijsko i invalidsko osiguranje.

''S obzirom na laži koje je plasirao Aca Arsenijević, da su ispražnjene kancelarije PIO fonda, ja se sada javljam iz svoje kancelarije'', rekao je Simić u video snimku koji je objavio na svom profilu na Instagramu, reagujući na tvrdnje lidera Građanske inicijative ''Srpski opstanak'' Aleksandra Arsenijevića, da je ''ispraznio zgradu'' u kojoj je smešten PIO fond

Na snimku je Simić snimio sebe u kancelariji, kao i druge zaposlene.

''Javljam se iz svoje kancelarije. Tu su i zaposleni u službi direkcije PIO fonda. Ovde se radi u interesu svih građana, pružamo im usluge i trudimo se da ostvare svoja prava kada je u pitanju penzijsko i invladisko osiguranje. Zaposleni su na sovjim mestima. A kome služi Arsenijević i za čiji interes plasira ovakve laži, ostaje da se vidi'', rekao je na snimku Simić.

On je reagovao na tvrdnje Arsenijevića, da je ''podvio rep i ispraznio zgradu'' u kojoj je smešten PIO fond, a nakon zahteva rukovodstva opštine Severna Mitrovica.