6. april 2024 15:16

Vesić: Glas za listu "Beograd sutra" je glas za nastavak razvoja grada

Izvor: TANJUG

podeli vest

Vesić: Glas za listu "Beograd sutra" je glas za nastavak razvoja grada

Foto: TANJUG/PREDRAG MITIĆ

BEOGRAD - Član Predsedništva SNS, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić

rekao je danas da glas za listu "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" znači glas za nastavak razvoja Beograda.

"Glas za listu 'Aleksandar Vučić - Beograd sutra' znači da će Vlada Srbije moći da nastavi sa izgradnjom i da završi izgradnju metroa, Ekspa, gradske železnice, odnosno sistema BG voza, obilaznicu oko Beograda ka Pančevu...", naveo je Vesić u opštini Savski venac, gde je potpisom podržao tu izbornu listu.

Vesić je istakao da Vlada Srbije tesno sarađuje sa Gradom Beogradom na razvoju prestonice, isto kao što razvija svaki deo zemlje.

Dodao je da je glas za listu SNS-a i glas za izgradnju novog mosta na Dunavu kod Vinče, kao i mosta kod Ade Huje, te novog savskog mosta, na mestu starog.

"Glas za ovu listu znači da ćemo izgraditi gradski tunel, od Karađorđeve ulice do Bulevara despota Stefana, da ćemo izgraditi dve velike fabrike za preradu otpadnih voda, u Velikom selu i Batajnici", naveo je Vesić.

Ukoliko lista dobije poverenje građana to je i garancija da će se nastaviti sa realizacijom svih tih, ali i drugih projekata koje Vlada Srbije finansira u Beogradu, dodaje se u saopštenju.

"Važno je i da ćemo izgraditi novu operu na mestu nekadašnjeg Sajma, u hali 1, koja je pod zaštitom i biće sačuvana i rekonstruisana i postaće mesto kulturnih dešavanja, kao i da ćemo uraditi pozorište 'Boško Buha', kao i mnoge druge važne projekte u gradu, kako bi se nastavio razvoj Beograda, kao i svakog drugog dela naše Srbije", poručio je Vesić.

Dodao je da je ravnomerni razvoj Srbije, koji podrazumeva i razvoj Beograda kao glavnog grada, politika predsednika Aleksandra Vučića i pozvao građane da svoj glas 2. juna daju upravo listi "Aleksandar Vučić - Beograd sutra".